MERSİN / TOROSLAR - Nene Hatun Anaokulu

ORMAN HAFTAMIZI KUTLADIK

Mrt

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. yıldönümü münasebetiyle etkinliklerimizi yaptık.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA YAPILAN ÇALIŞMALAR ;

-VELİLER OKULA DAVET EDİLEREK PROJEMİZ KAPSAMNINDA BİLGİLENDİRME ÇALIŞMALARI YAPILDI

-EVLERDE ''ETKİLİ KİTAP OKUMA''YÖNTEMİYLE KİTAPLAR OKUNDU.

-VELİLER OKULA DAVET EDİLEREK OKULDA BERABER ''ETKİLİ KİTAP OKUMA''ÇALIŞMALARI YAPILDI.

-MERSİN MASAL EVİ ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

-''İYİLİK YAP İYİLİK KALSIN'' PROJESİ YAPILDI

-"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında Memleketim Nevşehir kitabımızı okuduk. Kapadokya'yı, Peribacalarını gezdik, çömlek nedir ve nasıl yapılır? onu öğrendik. Sonra da bahçede çömlek yapımını kendimiz deneyimledik.

- Hikaye sanat oyun etkinligimizİ yaptık. Çocuklar hazırladıkları kalpleri sevdikleri kişilere verdiler.

Şbt

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLK DÖNEM GELİŞİM RAPORLARIMIZI ALDIK.İYİ TATİLLER ÇOCUKLAR

Şbt

Mersin Valimiz Sayın Ali Hamza PEHLİVAN, Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Sayın Ali KARAGÖZ, Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Sayın Bülent ÇİFTÇİ, Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ercan TÜRK, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fazilet DURMUŞ ve ilçe protokolünün katılımıyla Nene Hatun Anaokuluna ziyarette bulunuldu.

Öğretmen ve öğrencilerle sohbet eden Mersin Valimiz Sayın Ali Hamza PEHLİVAN, öğrencilere karnelerini ve çeşitli hediyeler vererek başarılar diledi.

Ara

Bakanımız sayın Yusuf TEKİN'in lansmanını yaptığı ''Dilimizin Zenginlikleri'' Projesi okulumuzda uygulanmaya başlandı.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZIN 100. YILI OKULUMUZDA ÇOŞKUYLA KUTLANDI.

May

Okulumuzda 4.sünü düzenlediğimiz Aile-Çocuk Şenliği velilerimiz ve öğrencilerimizin yoğun katılımıyla düzenlendi..Farklı oyun alanları oluşturduğumuz okul bahçesinde , aileleri ve çocuklar,öğretmenlerin yönetimiyle farklı oyun alanlarında  birlikte  oynadılar..Aile ve çocukların büyük keyif aldıkları şenliğimize katılan tüm veli ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz..

Haz

Okulumuz tarafından "Sahada Mutluyum İyi ki Nene Hatunluyum" sloganıyla Toroslar Yürekli Halı Saha'da düzenlenen futbol turnuvası İl Milli Eğitim Müdürü Adem KOCA'nın teşrifleriyle yapıldı. Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi KENDİGELEN, İl/İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, öğretmenler, veli ve öğrenciler katıldı.

Öğretmenlerinin koordinatörlüğünde sahaya çıkan miniklerimizin heyecan ve neşesinin gözden kaçmadığı etkinlikte, İl Milli Eğitim Müdürü Adem KOCA, özellikle okul öncesi dönemde çocuklarımızın okul içi ve okul dışı farklı öğrenme ortamlarına katılmalarının çok önemli olduğunu belirterek etkinlikte emeği geçen tüm meslektaşlarına teşekkür etti. Sahada ter döken minik öğrencilerimizle de yakından ilgilenen İl  Milli Eğitim Müdürü Adem KOCA gayretleri, heyecanlı mücadeleleri için onları yürekten tebrik ettiğini ve gurur duyduğunu ifade etti.